Εκμεταλλευόμαστε τη θερμότητα του αέρα

Οι υψηλές μέσες τιμές της θερμότητας του αέρα στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, κάνουν την εκμετάλλευση της θερμότητας του αέρα την πιο ελκυστική επιλογή. Επιλογή κατάλληλη για όλα τα συστήματα θέρμανσης και για την παραγωγή Ζεστου νερού χρήσης. 

Η εταιρεία μας υιοθετεί την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων. Αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην Κέρκυρα αντλίες θερμότητας κορυφαίων οίκων Toshiba, Carrier, Daikin.

Περισσότερα

antlia---thermotitas---heat---pump---thermansi---heating---water---nero
thermansi---gewthermia---geothermal---heating

Αντλούμε θερμότητα από το υπέδαφος

 

Η εκμετάλλευση της θερμότητας του υπεδάφους δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερη ακόμη εξοικονόμηση ενέργειας, που αξιοποιούμε εάν υπάρχουν δυνατότητες με ειδικό σχεδιασμό και εξοπλισμό. 

Περισσότερα

Συλλέγουμε θερμότητα από τον ήλιο

Είτε σαν απλοί ηλιακοί θερμοσίφωνες, είτε σαν σύνθετες διατάξεις συλλεκτών και Boiler, η συλλογή της ηλιακής ενέργειας είναι ο πιο απλός τρόπος αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας. Όταν σχεδιάζεται σωστά πέρα από τη θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης  μπορεί να χρησιμοποιείται και για τη θέρμανση του σπιτιού και του νερού της πισίνας και να επιτυγχάνεται η συμφερότερη αξιοποίηση. 

Περισσότερα

solar---energy---heating---water---hliakh---energeia---thermansi---nero
photovoltaic---fotovoltaika---solar---energy---iliaki---energeia---zero---waste

Παράγουμε ρεύμα από τον ήλιο

Το πεδίο τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Η πτώση της τιμής των φωτοβολταϊκών πάνελ και η θεσμοθέτηση της δυνατότητας σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΗ κάνουν την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος μία ενδιαφέρουσα επιλογή επένδυσης για την κάλυψη των αναγκών της κατοικίας. Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και αδειοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων. 

Περισσότερα

Ανακτούμε θερμότητα

Η εξάντληση των φυσικών πόρων και η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος μας υποχρεώνουν όλο και περισσότερο να λαμβάνουμε υπόψη στις αποφάσεις μας την ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση πόρων.  Αυτό κάνει και η εταιρεία μας όταν σχεδιάζει συστήματα από τη λειτουργία των οποίων προκύπτει απόρριψη ενέργειας. 

Περισσότερα

eco---energy---thermotita---anaktisi---zero---waste
monosi---thermomonosi---apwleies---heat---loss---heatproof---insulation

Μειώνουμε τις θερμικές απώλειες

Ο έλεγχος της ροής ενέργειας μέσω του κελύφους της κατοικίας, προς το περιβάλλον τον χειμώνα και προς το σπίτι το καλοκαίρι απαιτεί τεχνογνωσία.

Πολλά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας υποστηρίζουν προτάσεις βελτίωσης της θερμομόνωσης τόσο του κελύφους όσο και των ανοιγμάτων.  

Περισσότερα

Αυτόματος έλεγχος  εγκαταστάσεων

Οι δαπάνες για τον αυτόματο έλεγχο όλων των καταναλώσεων και των διατάξεων θερμοπροστασίας έχει συμπεριληφθεί πιά στις επιλέξιμες για χρηματοδότηση, αναγνωρίζοντας τη συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή στην εξοικονόμηση.

automatos---elegxos---automatismos---smart---home---automation---knx

Η εταιρεία μας με την κορυφαία παρουσία στον αυτοματισμό στην Κέρκυρα, χρόνια τώρα υλοποιεί πλήρως αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις. 

Περισσότερα

eksoikonomw---epidotisi---spiti

Αξιοποίηση προγραμμάτων χρηματοδότησης

Η εταιρεία μας συμμετέχει στην υλοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης υλοποιώντας παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας αναλαμβάνοντας συνολικά την υποβολή, και παρακολούθηση της υλοποίησης των προτάσεων. 

Περισσότερα