Ο υπερβολικός θόρυβος μπορεί να σας κάνει να αρρωστήσετε. Η απόλυτη σιωπή προκαλεί αίσθημα δυσφορίας. Η βέλτιστη ποιότητα βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ηχομονωτικά κουφώματα

Είναι προφανές ότι τα παράθυρα είναι σημαντικά για την προστασία από το θόρυβο. Πολλοί ιδιοκτήτες δε γνωρίζουν ότι δεν είναι απλώς γυαλί ηχομόνωσης υψηλής ποιότητας. Ο σχεδιασμός του πλαισίου και η εγκατάσταση είναι επίσης σημαντικά.

Τα κουφώματα της Finstral, στη βασική κατασκευή προσφέρουν την πολύ καλή ηχομείωση των 34 dB. Με την τοποθέτηση ειδικών υαλοπινάκων μπορεί να επιτευχθεί ηχομείωση μέχρι 45 dB.

finstral---koufwmata---pvc---doors---windows---sound---insulation---hxomonwsh
rehau---raupiano---idrefsi---apoxetefsi---hxomonwsh
rehau---raupiano---ixoprostasia---swlines---apoxetefsis---silent---pipes
rehau---raupiano---ixoprostasia---swlines---eksartimata---apoxetefsis---silent---pipes

Σύστημα σωλήνων αποχέτευσης

Η κτιριακή αποχέτευση σε πολλά κτήρια είναι μία ενοχλητική πηγή θορύβου. 

Το σύστημα σωλήνων ηχομόνωσης της REHAU, RAUPIANO PLUS, έχει επίπεδα ηχομονωσης κατά 17 dB (A) *, πολύ πιο χαμηλά από τις τιμές που απαιτούνται από την οδηγία ηχομόνωσης VDI 4100.  

Η πολυστρωματική τεχνολογία του συστήματος απορροφά τον ήχο. Το άκαμπτο μεσαίο στρώμα των σωλήνων, με πυκνότητα σωλήνα 1,9 g / cm³,  μειώνει μαζικά το επίπεδο ήχου. 

Η στοχευμένα βελτιστοποιημένη μάζα στην περιοχή πρόσκρουσης των καμπύλων μειώνει την παραγωγή θορύβου.  

To πατενταρισμένο σύστημα στήριξης διασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ησυχία. Ελαχιστοποιεί σημαντικά τη μετάδοση θορύβου που προκαλείται από τη δομή στον τοίχο εγκατάστασης.