posimo---nero---spiti---drinking---water---home

Πόσιμο νερό

Το νερό των δημοτικών δικτύων δεν είναι πόσιμο. Είναι πόσιμο το εμφιαλωμένο όταν φτάνει στο τραπέζι με τον τρόπο που αποθηκεύεται και διακινείται; Οι προτάσεις μας στοχεύουν να σας δώσουν πόσιμο νερό στην βρύση σας, στο τραπέζι σας…

Περισσότερα

Ασφαλές νερό χρήσης

Πολλές φορές δεν δίνουμε σημασία στην υγιεινή του νερού χρήσης. Το νερό όταν αποθηκεύεται και διακινείται χωρίς κανόνες, μπορεί να γίνει εστία σοβαρών επιμολύνσεων, ακόμα και αν δεν το πίνουμε. Τους κανόνες αυτούς βάζουμε μπροστά όταν σχεδιάζουμε τις εγκαταστάσεις ύδρευσης.

spiti---nero---use---water---home
nero---pisina---poiotita---water---treatment---quality---swimmingpool

Υγιεινό νερό την πισίνα

Ίσως όλοι έχουμε αισθανθεί ανασφάλεια, όταν μπαίνουμε στην πισίνα, ακόμα και στη δική μας. Την γεννάει η αμφιβολία για την καθαρότητα του νερού και οι δικαιολογημένες πολλές φορές επιφυλάξεις για τη χρήση των χημικών απολύμανσης. Μπορούμε να είμαστε και να νοιώθουμε πραγματικά ασφαλείς, όταν χρησιμοποιούμε την πισίνα μας.

Ανανέωση του αέρα στο σπίτι

Τα κουφώματα με πλήρη σφράγιση, η κατασκευή θερμοπροσόψεων, τα όλο και λιγότερο ανοιχτά παράθυρα για την μείωση του κόστους λειτουργίας της θέρμανσης και του κλιματισμού, άθελα τους έχουν σαν παρενέργεια την μείωση της ανανέωσης του αέρα και την δημιουργία επιβλαβών για την υγεία συνθηκών. Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά και εκδηλώνονται με πονοκεφάλους, κούραση, αλλεργίες κλπ. Το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με χάπια για τον πονοκέφαλο αλλά με σωστό σχεδιασμό εγκατάστασης αερισμού, όπου εστιάζουν οι προτάσεις μας.

air---quality---humidity---home---poiotita---aera---spiti
igrasia---spiti---humidity--airquality---home

Ρύθμιση της υγρασίας του αέρα

Η υγρασία του εσωτερικού αέρα μπορεί να φτάνει μέσα στο σπίτι στο επίπεδο του κορεσμού (100%), προκαλεί αίσθημα δυσφορίας και δυσχεραίνει την αναπνοή και την αποβολή του νερού από το δέρμα. Η ρύθμιση της υγρασίας του αέρα είναι απαραίτητη στη σύγχρονη κατοικία και μελετάται σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις αερισμού και κλιματισμού.

Απομάκρυνση ακάρεων – αλλεργιογόνων

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης αναπτύσσονται σε μεγάλους αριθμούς μέσα στα στρώματα, στα μαξιλάρια, στις μοκέτες και στα χαλιά, στις πολυθρόνες, σε ορισμένα παιγνίδια των παιδιών ή σε χώρους όπου κοιμούνται τα κατοικίδια ζώα. Τρέφονται με την πιτυρίδα του ανθρώπου και με μύκητες που υπάρχουν στο περιβάλλον. Ευθύνονται για την εμφάνιση αλλεργιών, ιδιαίτερα το φθινόπωρο και την άνοιξη που πολλαπλασιάζονται. Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

allergies---skoni---allergies---dust---airquality---home
naturallight---home---fisikofws

Φυσικο φώς

Για να νιώσουμε άνετα σε ένα δωμάτιο χρειάζεται όσο περισσότερο φυσικό φως γίνεται. . Όλες οι λειτουργίες του σώματός μας έχουν εξελιχθεί σε συνδυασμό με το φυσικό φως και τίποτα δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Η ποιότητα του φωτός συχνά μειώνεται από την κακή ποιότητα του γυαλιού παραθύρου. Το φως που μπαίνει στο δωμάτιο δεν είναι πλέον τόσο φυσικό όσο θα έπρεπε. Όταν επιλέγουμε κουφώματα, επιλέγουμε και ποιότητα γυαλιού.

Προστασία από τον θόρυβο

Ο θόρυβος από το αστικό περιβάλλον πολλές φορές κάνει την ζωή αφόρητη, ιδίως στα αστικά κέντρα σε τουριστικές περιοχές, αεροδρόμια, οδικούς άξονες. Το ίδιο δεν είναι ανεκτές οχλήσεις που δημιουργούνται μέσα στο κτήριο από την λειτουργία των εγκαταστάσεων. Ο υπερβολικός θόρυβος μπορεί να σας κάνει να αρρωστήσετε. Η απόλυτη σιωπή προκαλεί αίσθημα δυσφορίας. Η βέλτιστη ποιότητα για ένα σπίτι βρίσκεται έτσι κάπου στο μεταξύ. Στις προτάσεις περιλαμβάνονται παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

hxoprostasia---soundproof
ulika---materials---eco

Επιλογή υλικών

Σχεδιάζουμε και επιλέγουμε υλικά λαμβάνοντας υπόψη: 

  • Το οικολογικό αποτύπωμα κατά την παραγωγή την εγκατάστασή έως και την απόσυρσή τους. 
  • Την μη αποβολή σε όλη την διάρκεια της ζωής επικίνδυνων τοξικών ουσιών. 
  • Την προστασία από πηγές φυσικής ακτινοβολίας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Η ομάδα μας θα έρθει  σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για να λύσει όλες σας τις απορίες.

Επιτυχής αποστολή. Σας ευχαριστούμε.
Υπήρξε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.