Αξιοποίηση όλου του φάσματος των επιλογών για τη δημιουργία των επιθυμητών κάθε φορά συνθηκών άνεσης με σεβασμό στην αισθητική του χώρου και την προστασία του περιβάλλοντος. Παρουσίαση επιλεκτικών παρεμβάσεων.

antikatastasi---koufwmata---eksoikonomisi---energeias---eksoikonomw---kerkira---liston---corfu---replacing---windows---traditional---energy---saving

Εγκατάσταση κλιματισμού σε διατηρητέο κτήριο

Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ολικής ανακαίνισης διαμερίσματος σε διατηρητέο κτήριο στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. 

Περισσότερα

Κλιματισμός σε loft

Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανακατασκευής τμήματος αποθήκης και μετατροπής του σε κατοικία. Βρίσκεται στη συνοικία του Ποταμού στην Κέρκυρα.

Περισσότερα

egkatastasi---klimatismou---loft---industrial---air---conditioning---system---cotfu
alpha---bank---anakainisi---klimatismou---eksoikonomisi---energeias---restoration---air---conditioning---corfu---kerkira

Ανακαίνιση κλιματισμού Τραπέζης

Πρωταρχικός στόχος της παρέμβασης ήταν η ανακαίνιση του εξοπλισμού της εγκατάστασης και η βελτίωση της λειτουργίας του εξαερισμού. Με την εγκατάσταση ανάκτησης της θερμότητας του απορριπτόμενου αέρα (περίπου 70%) αναμένεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Περισσότερα

Hagighi

Αφορά την εγκατάσταση κλιματισμού σε εξοχική κατοικία στην Κρουζερή. 

Η εγκατάσταση καλύπτει της ανάγκες σε ψύξη, θέρμανση, ανανέωση του αέρα και έλεγχο της υγρασίας και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. 

Όλη η εγκατάσταση βασίζεται σε δίκτυα νερού για τη μεταφορά της θερμότητας. 

Περισσότερα

krouzeri---egkatastasi---klimatismou---air---conditioning---system